Torek 20 April 2021, 10:46
Domov

Menu

x

Vremenska napoved

Napoved vremena

Pohod spomina na Tarzana in Hribarja
Prispeval Matej Zajc   
Četrtek, 22 Marec 2012 00:00

PD Sovodenj in družina Zatlerjevih vabita na Pohod spomina na Tarzana in Hribarja na Ermanovec, ki bo v soboto 24. marca 2012. Vse pohodnike bo pri koči na Ermanovcu čakala spominska knjiga za letošnji prvi pohod, ki bo upamo postal tradicionalen.

In kdo sta bila Tarzan in Hribar? Oba sta bila dolgoletna člana PD Sovodenj, Tarzan je bil markacist, Hribar pa dolgoletni predsednik in častni predsednik društva. Oba sta zaorala ledino v planinstvo v naših krajih in sta v svojem več kot tridesetletnem delovanju neštetokrat z nahrbtnikom prepešačila pot Sovodenj – Ermanovec.

V društvu je bilo sklenjeno, da se v njun spomin vsako leto organizira pohod na Ermanovec. Lepo vabljeni torej v soboto, 24. marca na Ermanovec.
Vabilo si lahko ogledate tukaj. Vabilo Nanos

 
Pohod na Nanos
Prispeval Vodniki PD Sovodenj   
Ponedeljek, 05 Marec 2012 00:00
NanosV Nedeljo 11.3.2012 bo organiziran izlet na Nanos. Odhod bo ob 6:30 uri iz parkirišča pred trgovino Mercator na Sovodnju. Pot nas bo iz Razdrtega po strmi poti vodila do Vojkove koče na Nanosu.
Hoje do vrha je 1:45h. Sledi povratek do turistične kmetije Abram. Skupaj hoje je za 4h, pot je lahka in označena. Prijave na 041871627 (Matej) ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Vabilo si lahko ogledate tukaj. Vabilo Nanos

V primeru slabega vremena izlet odpade.

Planinski pozdrav - vodniki PD Sovodenj
 
Škratova zahvala mladim planincem natisni E-pošta
Škrat

Planinski pozdrav,

na lepo in sončno februarsko soboto sem vam pripravil živalske uganke zavozlanke. Zelo previdno sem se skrival za grmi in natančno poslušal vaše rešitve in ugotovil, da že veliko veste o gozdnih živalih. Zelo sem zadovoljen, ker ste vljudno poslušali in zavzeto sodelovali z lovci na Škratovih točkah.

Tako kot planinci imajo tudi lovci zelo radi naravo in živali, in zato so vam vsem pripravili na ogled krmišče, solnico, različna rogovja in ostale trofeje. Za spomin ste dobili značke gozdnih živalih.

Še za konec. Za vse planince sem pripravil tudi spletno reševanje ugank zavozlank. Poglejte na Igre za otroke in ne pozabite pokazati fotografij še svojim prijateljem in opišite jim svoj dan s Škratom na Ermanovcu.

Vaš Škrat :)

V naši galeriji si lahko ogledate slike iz občnega zbora 2012 in prireditve Škrat na Ermanovcu.

 
Letni občni zbor PD Sovodenj natisni E-pošta

Predlog dnevnega reda:

1.     Izvolitev delovnega predsedstva, zapisnikarja in overovateljev zapisnika

2.     Izvolitev volilne oziroma  verifikacijske komisije

3.     Poročila o delu za leto 2011  predsednika, markacistov, vodnikov, blagajnika, nadzornega odbora, gospodarskega odbora

4.     Poročilo verifikacijske komisije

5.     Razprava na poročila in sprejem poročil

6.     Nadomestne volitve v UO in gospodarski odbor

7.     Plan dela  za leto 2012

8.     Podelitev priznanj in odlikovanj

9.     Razno

Lepo vabljeni!

PREDSEDNIK: Lovro Telban, s.r.

 


По-моему, это дело безнадежное, разве что кастет применить.

Всех святых терпел в доме, только образ святого Иосифа удалил, и вот теперь господь покарал меня "Классическая электроника и наноэлектроника" за все мои прегрешения и мою безнравственность.

Вопрос немедленно вернул Джадсону обычную жизнерадостность.

Ему это лицо совсем не понравилось.

Как и в день нашего знакомства, он был в ярком, богато вышитом платье и с убором из перьев на "Английский для малышей" голове.

Я заметил, что моя сестра в отсутствие Галлахера утрачивала ту легкомысленную веселость, которой она отличалась в детстве.

 
Začetek leader projekta »OČISTIMO VODO«
Prispeval Matej Zajc   
V letu 2012 bo na Škofjeloškem potekal LEADER projekt z naslovom »Očistimo vodo z ustreznimi malimi komunalnimi čistilnimi napravami«, pri katerem bodo sodelovale vse štiri občine na Škofjeloškem, Razvojna agencija Sora in Planinsko društvo Sovodenj.
Z izvedbo projekta bomo prispevali k manjšemu onesnaževanju voda in ohranjanju naravnega okolja, predvsem stanja voda na našem območju.

Več o vsebini projekta je v prilogi. ZAČETEK NOVEGA OKOLJSKEGA PROJEKTA NA ŠKOFJELOŠKEM

Kmetijstvo in razvoj podeželja
 
Zimski škrat na Ermanovcu
Prispeval Andreja Filipič   

Zimski škratVse otroke in njihove starše vabimo, da se nam v soboto 25.2.2012 ob 10. uri zopet pridružijo na prireditvi Škrat na Ermanovcu.

Otroci bodo imeli možnost preizkusiti svoje znanje v poznavanju živalskega sveta, spoznati dogodivščine in delo lovcev, se pozabavati v iskanju zaklada in uživati v animiranem programu.

Škrat vas bo tudi tokrat, če ga boste seveda našli, nagradil z darili in presenečenjem.

 

Vljudno vabljeni.

 

Vaš škrat ;)

В одном месте ее путь усыпали цветы, в другом жабы.

Только через несколько секунд до Билла дошло, что так выражалось дружеское участие.

Я с силой ударил кулаком по перекладине и прикусил губу.

Прикрыв ладонью глаза от солнца и еще раз хорошенько осмотревшись, Мейтланд понял, что его выбросило на так называемый островок безопасности маленький треугольничек пустыря протяженностью ярдов двести, образованный тремя сходящимися автострадами.

Как я уже говорил, мне удалось отвести "Литературное чтение Рабочая тетрадь №1 К учебнику Э.Э. Кац "Литературное чтение" (часть 1) Для 4 класса четырехлетней начальной школы" взгляд.

Вбежав в задымленную комнату, она увидела, что там уже находится демон Барэна, который спрятался в углу и грыз кость.

 
14. Pohod na Bevkov Vrh 2. 1. 2012

Pogled z Bevkovega vrha proti Porezenu in TriglavuTradicionalni zimski pohod Sovodenj – Bevkov vrh, v organizaciji PD Sovodenj, bo potekal v ponedeljek, 2. januarja 2012.  Udeleženci pohoda dobijo za 5-kratno in 7-kratno udeležbo značko, za 10-kratno udeležbo pa pismeno plaketo. Za tople napitke in jedačo bo poskrbljeno.

Pohod je možen iz smeri Sovodnja, Kladij, Otaleža ali Cerknega. Udeleženci bodo na vrhu lahko naročili tople napitke in klobase. Na svidenje torej 2. januarja na Bevkovem vrhu.
Vljudno vabljeni.

Он опустил его на землю, где тот сел, прислонившись к каменной спинке.

Одновременно ему пришла утешительная мысль, что раз Джил отправилась домой за вещами для ночевки, выходит, "Тайна затерянного королевства. Клуб Winx" до ее возвращения у него есть добрых полчаса, а за полчаса, если как следует сосредоточиться, можно наворковать вполне достаточно.

Он замыслил грандиозный план, прокрутил его в мозгу, решил, что это сработает, запомнил его для будущего воплощения.

И все же новая мысль натолкнула его "скачать прога для скриншотов скачать" на другие идеи.

подобное приветствие могло исходить только от Бегущего Оленя.

Подтверждаю, заговорил браслет, В моих файлах записано, какой Джон испытал шок, когда выяснилось, что женщина, которую он безумно любит, является всего лишь виртуальным созданием и ее должен коснуться муар.

 
Srečanje harmonikašev in gobarska razstava 2011
Tudi 18. prireditev Srečanje harmonikašev in gobarska razstava je lepo uspela. Več o dogajanju si lahko preberete tukaj.
 
Srečanje harmonikašev in gobarska razstava 2011
Prispeval Administrator   
Sreda, 24 Avgust 2011 00:00
GobePlaninsko društvo Sovodenj vabi vse ljubitelje glasbe in gob na 18. prireditev "Srečanje harmonikarjev na gobarski rastavi", ki bo potekala v nedeljo, 04. septembra 2011 pri planinski koči na Ermanovcu.
Prireditev bo potekala v sodelovanju Planinskega društva Sovodenj ter Gobarske družine Škofja Loka.
Razstava gob bo potekala od 9. ure dalje, nastop harmonikarjev pa od 13. ure dalje. Vzporedno bo potekal bogat srečelov, družabne igre, poskrbljeno bo za hrano in pijačo ter zabavo z Ansamblom PINO IN TOM pozno v noč.
Vse zainteresirane nastopajoče harmonikarje pa obveščamo da se lahko prijavijo za nastop na tel. št. 041 632 315 – Bojan, kjer dobite tudi ostale informacije o prireditvi.
 
Pozdravljeni mladi planinci
Prispeval Andreja Filipič   

Škrat na ErmanovcuŽelim vam povedati, da sem se v soboto z vami zelo lepo zabaval, skrivno kukal izza dreves in grmov ter vas opazoval, kako ste spretno iskali male skrite zaklade.

Kar na smeh mi je šlo, ko sem poslušal vaše  pogovore in zadovoljen sem, ker ste vsi tako uživali. Tudi pri plezalnih veščinah ste mnogi pokazali veliko poguma in plezalnih spretnosti. Pohvaliti vas moram, da ste vztrajno sledili mojim slikam v  gozdu in našli veliki zaklad.

A na koncu sem si privoščil eno malo potegavščino in sem fotografom iz fotoaparata vzel fotografije in jih predstavil vsem na spletni strani.

                                                                                                Vaš Škrat

 
Škrat na Ermanovcu
Prispeval Andreja Filipič   
Škrat na Ermanovcu

Vse otroke in njihove starše vabimo, da se nam v soboto 27.8.2011 ob 11.uri pridružijo na prireditvi Škrat na Ermanovcu.

Otroci bodo imeli možnost preizkusiti svoje plezalne sposobnosti na čisto pravi plezalni steni, se pozabavati v iskanju zaklada, uživati v animiranem programu, kratkočasiti na igralih pred kočo in še veliko zanimivega.

Vljudno vabljeni :)

 
Igrala pred kočo na Ermanovcu
Prispeval Matej Zajc   

Gugalnice in toboganPo novem lahko svojim malčkom dan polepšate z obiskom koče na Ermanovcu in uporabo igral pred kočo.

Na voljo so vam tobogan, gugalnice, trampolin in mini plezalna stena za najmlajše. Več slik si lahko ogledate tukaj.

Vabljeni 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Radarska slika padavin

Pojdi na pro-vreme.net

Zadnje v galeriji

Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information