Torek 20 April 2021, 11:16
Domov

Menu

x

Vremenska napoved

Napoved vremena

Citrarji na Ermanovcu - junij 2011
Prispeval Bojan Filipič   
Trio ŠubicPlaninsko društvo Sovodenj vabi vse ljubitelje Glasbe in športa na 21. prireditev "Srečanje citrarjev", ki bo potekala v nedeljo, 05. junija od 14. ure dalje pri planinski koči na Ermanovcu. Nastopajočim citrarjem se bo bo pridružilo tudi nekaj priznanih športnikov, poskrbljeno bo za hrano in pijačo in zabavo s triom Šubic pozno v noč.
Istočasno društvo vabi citrarje in citrarke na nastop na srečanju citrarjev. S kratkim življenjepisom in naslovi treh skladb, ki bi jih zaigrali, se do 6. junija še lahko prijavite na elektronski naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na tel. 041 632 315 - Bojan. V primeru slabega vremena bo prireditev en teden kasneje.

Он почти под завязку был наполнен бумажными купюрами, "скачать electro музыка" в основном американскими, поскольку наша бутылка находилась именно в США.

Мы, боги, постоянно заняты, все до единого.

Вас это не касается,-ответил Фауст.

Пообещал изуродовать самого себя.

Если бы к Олли обратились с таким предложением, он бы мне об этом рассказал!

Он стал было "Лягушка-путешественница" подумывать о том, чтобы снять фару и подключить ее к злектросети, но только с током с утра творилось что-то непонятное.

 
Čiščenje markiranih poti 2011
Prispeval Matej Zajc   
Petek, 22 April 2011 00:00

V soboto 30. 4. 2011 bo potekala akcija čiščenja planinskih poti po markiranih poteh na Ermanovec. Čistili bomo pohodniške markirane poti v skupni dolžini 85 km iz smeri Franja, Trebija, Sovodenj, Kladje, Kopačnica, Bevkov Vrh....

Vodniki, katerim se lahko pridružite na posameznih poteh:

  • Franc Dermota - Trebija - ErmanovecPoti
  • Miklavž Šifrar - Sovodenj - Ermanovec
  • Simon Bajt - Franja - Ermanovec
  • Boštjan Krek - Kopačnica - Ermanovec
  • Viktor Kržišnik - Hotavlje - Ermanovec
  • Marko Bajt - Sivka - Bevkov Vrh - Ermanovec
  • Jure Filipič - Otalež - Bevkov Vrh

Vse člane in prostovoljce PD Sovodenj, ki bi se radi pridružili očiščevalni akciji obveščamo da se dobimo v soboto 30. 4. zjutraj. Točen kraj bo objavljen naknadno. Za organizacijo in razporeditve skupin, pokličite predsednika na 041 528 520. Vabjeni!

 
Očiščevalna in delovna akcija 2011 PDF natisni E-pošta
Vse člane PD Sovodenj vabimo, da se v čim bolj množičnem številu udeležijo očiščevalne in delovne akcije v koči in v njeni okolici. Akcija bo potekala na Ermanovcu 2. aprila 2011.
 
Občni zbor PD Sovodenj natisni E-pošta
Prispeval Lovro   
Ponedeljek, 14 Februar 2011 00:00

Obveščamo vas, da bo občni zbor planinskega društva Sovodenj v soboto, 26. februarja 2011 ob 18. uri v koči na Ermanovcu. Vljudno vabljeni.

 
13. Pohod na Bevkov Vrh natisni E-pošta
Ponedeljek, 27 December 2010 00:00

Pogled iz Bevkovega vrha

Že tradicionalni zimski pohod Sovodenj – Bevkov vrh, v organizaciji PD Sovodenj, bo potekal v soboto, 2. januarja 2010.  Udeleženci pohoda dobijo za 5-kratno in 7-kratno udeležbo značko, za 10-kratno udeležbo pa pismeno plaketo. Za tople napitke in jedačo bo poskrbljeno.

Pohod je možen iz smeri Sovodnja, Kladij, Otaleža ali Cerknega. Udeleženci bodo na vrhu lahko naročili tople napitke in klobase. Na svidenje torej 2. januarja na Bevkovem vrhu. Vljudno vabljeni.

Opis poti:

Že hoja na Bevkov vrh je posebno doživetje – po prvih vzponih se znajdete na poteh, ki se med raztresenimi domačijami vijejo po razglednih travnikih, ki vam kar sami prikličejo v spomin podobe iz Bevkovih knjig ali Bevkov Vrh december 2008, Foto: M.Z.nekaterih slovenskih filmov, pogovor z domačini pa tudi izda, da smo zašli že precej na primorsko stran Slovenije.

A vsa ta lepota ni še nič v primerjavi z razgledom s samega vrha – kot na dlani leži pred vami dolina Idrijce, za njo Idrijsko hribovje okoli Javornika, na severu boste opazili »predalpske trojčke« - Blegoš, Ratitovec in Porezen, levo od Porezna pa celoten greben Spodnjih Bohinjskih gora, ob lepem vremenu pa tudi Krn, Kanin in Matajur.

 

 

 
Delovna akcija
Prispeval Administrator   
Nedelja, 11 April 2010 19:14
Vse člane PD Sovodenj in prostovoljce, ki bi radi pomagali pri delovni akciji obveščamo, da bomo v soboto 24. 4. 2010 na Ermanovcu postavljali nove mize pred kočo in delali sedišča ob gozdu na robu jase. Poskrbeti bo potrebno tudi za vrata v kozolcu kamor se bo pozimi pospravljalo mize in ostalo opremo.

К тому времени, когда они подошли ко времени китайских императоров и миллиарду золотом, мысли у Римо стали путаться.

Прежде чем девущка достигнет лощины, петля лассо обовьется вокруг "ФЗ О кредитной кооперации" ее шеи.

Я готов выслушать выдвинутые против этого молодого человека обвинения.

А вот тот самый сук, к которому я привязал свою лошадь.

На другой день Харрисон "Рождение Темного Меча" Колдуэлл воочию убедился, почему церковь отказывается признавать старого святого Винсента.

Император Смит объяснил, что цифры, которые он дал Чиуну, включат другую машину, а та, в свою очередь, никому не позволит подслушать их разговор.

 
Slike iz občnega zbora 2010
Prispeval Administrator   
Sreda, 10 Marec 2010 00:00

Občnni zbor 2010V galerijo smo dodali slike iz občnega zbora 2010. Slike si lahko ogledate v naši galeriji.

Na občnem zboru so bile med drugim podeljene zahvale in odlikovanja zaslužnim članom PD Sovodenj.

Затем выяснилось, что лучшими следопытами являются пигмеи, маленькие чернокожие африканцы, которые находились на еще более низком социальном уровне, нежели нищие, умирающие с голоду крестьяне.

Ближние прожекторы и фонари дневного света вдоль дороги были разбиты.

Это был Борель, демонстрирующий зубы на недружественный лад.

Заклинание Того перенесло "diablo 2 грозди гнева скачать" меня в Изначальный парк.

Я сжал ее руку, стараясь успокоить.

Фауст вспомнил, как он путешествовал по Европе.

 
Slike iz pohoda okrog Žirov
Prispeval Administrator   
Torek, 27 Oktober 2009 18:53
V galerijo smo dodali slike iz tradicionalnega spominskega rekreativnega pohoda okrog Žirov. Slike si lahko ogledate tukaj.
 
Pohod na Kobariški stol - nov datum
Prispeval Vodniki PD Sovodenj   
Nedelja, 11 Oktober 2009 00:00
Kobariški stol - Avtor: Vid Pogačnik - http://www.geocities.com/vidpogacnik/Alpe/K_Stol.htmlŽe dvakrat odpadli izlet na Kobariški stol bo organiziran v soboto 17.10.2009. Odhod avtobusa bo ob 7h zjutraj iz Škofje Loke, pohodnike v Gorenji vasi bomo pobrali ob 7:30 in na Sovodnju okoli 7:50 na parkirišču pred trgovino Mercator. Skupne hoje je približno 5h, povratek pa je predviden v poznih popoldanskih urah. Vodnika izleta sta Dermota Franc in Viktor Kržišnik. Za izlet se lahko prijavite na telefonsko številko Lovro Telban 041 528 520.
V primeru slabega vremena izlet odpade.

Planinski pozdrav - vodniki PD Sovodenj
 
Slike tečaja markacistov maj 2009
Torek, 09 Junij 2009 00:00
Tečaj markacistovv galeriji so v mapi uporabnikov dodane fotografije markacijskega odseka. Slike so nastale na tečaju za markaciste, ki je potekal v soboto in nedeljo 16. in 17. ter 30. in 31. maja 2009. Delovna akcija ureditev poti na vrh Blegoša je potekala v sklopu tega tečaja v soboto 30 maja. Slke si lahko ogledate tukaj.

Грани стеклянных бутылок и бока толстопузых колб тускло поблескивали, отражая неяркие огоньки белых свечек.

В каждый проем была вделана двухсантиметровая скоба.

Турнир закончен, и "кредит оао банк" Высшие силы Тьмы аннулировали твою нелимитированную кредитную карточку.

Я и сам "проценты хоум кредит" подумываю зайти к нему.

Перед ними тянулся коридор шириной в полтора метра.

Ладно, хотя ей, по-моему, и здесь не плохо.

 
Slike prvomajskega pohoda na Ermanovec 2009
Petek, 01 Maj 2009 00:00
Pohod 1. maj 2009
V našo galerijo smo v mapo prireditve dodali slike prvomajskega pohoda na Ermanovec 2009.  Zelo nezahteven pohod, ki ima pristaše tako med družinami z otroci kot tudi med starejšimi pohodniki je potekal 01. maja 2009 tekom celega dneva. Pohoda se je v lepem vremenu udeležilo veliko število rekreativnih pohodnikov, ki so na Ermanovec prišli iz smeri Sovodnja, Trebije, Hotavelj, Kopačnice ter Kladij. Za vse hrane in pijače željne pohodnike je bilo lepo poskrbljeno v koči na Ermanovcu. Nekaj slik si lahko ogledate tukaj.
 
Slike iz očiščevalne in delovne akcije
Sobota, 25 April 2009 00:00
Skupinska fotografija
V našo galerijo smo v mapo prireditve dodali slike iz očiščevalne in delovne akcije, ki je potekala v soboto 25.4.2009. Poleg čiščenja planinskih poti je pred kočo na Ermanovcu potekala tudi delovna akcija. Slike si lahko ogledate tukaj.
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Radarska slika padavin

Pojdi na pro-vreme.net

Zadnje v galeriji

Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information