Petek 08 December 2023, 09:17
Domov

Menu

x

Razstava gob na Ermanovcu, 25. 9. 2022 natisni E-pošta

Planinsko društvo Sovodenj že vrsto let sodeluje z Gobarskim društvom Škofja Loka v pripravi in izvedbi RAZSTAVE GOB PRED PLANINSKO KOČO NA ERMANOVCU.

Letos se bo to zgodilo v nedeljo, 25. 9. 2022. Nabrane primerke gob bodo začeli postavljati ob 9. uri. Pričakovati je, da bo po kakšni uri že lahko na ogled pestra zbirka užitnih, pogojno užitnih in strupenih gob z vsemi potrebnimi poimenovanji. Obiskovalci razstave lahko prinesete tudi svoje primerke gob, sploh če ste v dvomih o njihovi prepoznavi. Dobri poznavalci gob iz Gobarskega društva Škofja Loka vam bodo na voljo za koristne in zanimive informacije.

Prijazno vabljeni na ogled razstave, kar lahko povežete z oddihom v naravi, sprehodom po okolici ali pohodom na vrh Ermanovca.

Poznate kakšno šalo, povezano z gobami, gobarji? Napišite jo in pošljite na e naslov planinskega društva: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja pikotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez pikotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglaate s pikotki. ?e elite spremeniti nastavitve vaega brskalnika glede pikotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information