Torek 16 Julij 2024, 06:01
Domov

Menu

x

Razpis za oskrbnika planinske koče natisni E-pošta

PLANINSKO DRUÅ TVO SOVODENJ IÅ ÄŒE OSKRBNIKA ZA KOÄŒO NA ERMANOVCU

Delo oskrbnika zahteva izkušnje z vseh področij planinskega gospodarstva.

Na prvem mestu so kuharske veščine, skrb za goste ter ugled koče. Poleg gostinskega in kulinaričnega znanja, ki zahteva poznavanje sistema HACCP, je potrebno poznavanje tehničnega dela koče v smislu dobrega gospodarja. Zahtevano je tudi računalniško znanje, ki zajema poleg osnovnih računalniških programov za delo v pisarni še upravljanje z davčno blagajno in e-gost aplikacijo. Ker kočo obišče veliko tujih gostov, je potrebno vsaj osnovno znanje angleškega ali nemškega jezika.

Prednost imajo zakonski pari, ki imajo izkušnje v gostinstvu, poslovanju v planinskih objektih in si sami zagotovijo dodatno pomoč ob povečanem obisku ob vikendih in praznikih. Zaželeno je, da imajo odprt s.p. ali d.o.o.

Ponudbe z osebno predstavitvijo, opisom dosedanjih del in svojih delovnih sposobnosti v kuhanju in strežbi, pošljite na naslov:

Planinsko društvo Sovodenj, Stara Oselica 71, 4225 Sovodenj, s pripisom PRIJAVA - NE ODPIRAJ.

Kandidati, ki izpolnjujejo razpisne pogoje in so pravočasno oddali prijavo, bodo vabljeni na ločene razgovore po predhodnem dogovoru.

Razpisna komisija bo pri izbiri in povabilu na razgovor dala prednost kandidatom, ki imajo izkušnje pri oskrbovanju planinskih koč, imajo gostinsko izobrazbo in živijo čim bližje koči.

Možen je tudi ogled koče in seznanitev z delom.

PD Sovodenj bo z izbranim kandidatom sklenila pogodbo o poslovnem sodelovanju za dobo 12 mesecev, z možnostjo podaljšanja, če se delo opravlja skladno s pričakovanji.

Delo se prične po dogovoru, plačilo pogodbenih obveznosti se opravlja mesečno na podlagi ustvarjenega prometa. Bivanje je za čas veljavnosti pogodbe zagotovljeno v koči.

Obstaja tudi možnost najema.

Lovro Telban, predsednik PD Sovodenj


 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information