Nedelja 19 Maj 2024, 11:48
Domov

Menu

x

Objavljanje slik preko uporabniškega vmesnika
Prispeval Administrator   
Torek, 24 Februar 2009 14:20
Objavljanje slik je sedaj možno tudi neposredno preko naše spletne strani. Vse kar morate storiti je, da se registrirate preko obrazca za registracijo levo spodaj. Na e-mail boste dobili aktivacijsko kodo za registracijo na spletni strani PD Sovodenj, s katero se prijavite in postanete uporabnik.
Nalaganje slik poteka tako, da v uporabniškem meniju kliknete na zavihek 'Objavi slike', ki vas preusmeri na uporabniški panel. Če te povezave ne vidite, potem še niste prijavljeni. V uporabniškem panelu kliknite na gumb 'kategorije' in nato 'nova kategorija', s čimer ustvarite svoj album. Ko je album ustvarjen, v njega nalagate slike preko gumba 'nova slika'.  
Veliko uspeha...:)
 
Planinsko društvo Sovodenj, Izvedba M.Z.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Če želite spremeniti nastavitve vašega brskalnika glede piškotkov, potem sledite navodilom na tej strani: Nastavitve brskalnika.

Sprejemam piškotke na tej strani:

EU Cookie Directive Module Information